Foto: Pixabay.

Så er der serveret: Cocktails på hane på vej i Aarhus

Det lille aarhusianske destilleri Njord Gin på Sydhavnen er gået sammen med Carlsberg om at udvikle fem forhåndsblandede cocktails, der kan tappes fra et fadølsanlæg på årets store festivaler.

Fra et fadølsanlæg får du normalt en fadøl, men den tankegang udfordrer et nyt samarbejde mellem Njord Gin og Carlsberg nu med udviklingen af fem nye cocktails, der bliver tappet fra hane. Det skriver Århus Stiftstidende.

De fem nye cocktails er alle 100% økologiske, og tre af dem er baseret på gin, mens to er lavet på rom. Du kan blandt andet glæde dig til en gin & tonic med hyben, en mojito med hyldeblomst og en stormy med citrongræs.

Oplagt samarbejde
For mændene bag Njord Gin er samarbejdet helt oplagt, da de to parter taler samme sprog:

“De går til smagningen på samme måde, som vi gør, og vi har samme mening om kvalitet. For det er ikke bare noget, der kommer af sig selv at få den samme smag og samme kvalitet ud af hanen hver eneste gang. Netop derfor findes der ikke så stort et udvalg på markedet endnu, men med Carlsbergs teknikker har vi fået løst problemet, så det smagen og kvaliteten er ens hver gang, og så kan man nu også have et større udvalg, fordi det kan holde sig længere”, siger Lars Toke Graugaard fra Njord Gin.

Du skal dog vente lidt endnu, før du kan få lov at smage de nye cocktails på fad, som får debut til Copenhagen Distortion sidst i maj og kort efter på Northside i Aarhus.