Foto: Neem Deli.

Åbningsfest på fredag: Ny Risskov-restaurant byder på asiatisk tapas

Fredag den 13. oktober inviterer det asiatiske spisested Neem Deli til Grand Opening fra klokken 14 til 16.30.

Risskov har siden juni været et asiatisk spisested rigere, da Neem Deli på Skolevinget 1a i juni slog dørene op for første gang.

Siden da har restauranten eksperimentet med, hvilke retter menukortet skal indeholde, og er nu klar til at præsentere det endelige koncept.

Det sker fredag den 13. oktober, hvor spisestedet inviterer til en “Grand Opening” fra klokken 14 til 16.30. Her bliver du budt et glas vin og kan nyde lidt asiatisk tapas, mens det nye Neem Deli bliver præsenteret.

Nyt menukort og ny køkkenchef
Et vigtigt element i den endelige version af Neem Deli er køkkenets nye køkkenchef Minh Nguyn Thài, der tidligere var hos den vietnamesiske Restaurant Indo i Vestergade.

Han har slebet knivene og står klar til at lave alle de retter, stedets nye menukort rummer – for eksempel en omgang Char Kway Teow, der er “pulled beef a lá Neem Deli” og serveres med både friske og stegte grøntsager, kejserhatte-svampe og risnudler.

Maden du køber her kan du både spise i restauranten eller tage med dig hjem som takeaway. Du kan læse mere om restaurant Neem Deli her.