Foto: Murphy's Burger Joint.

Burgerjoint i Nørregade klar til åbning

Burgerjointen Murphy’s Joint åbner fredag den 6. januar i nye lokaler på Nørrregade.

Den populære Murphy’s Burger Joint har været lukket ned i et par måneder, efter at den flyttede ud af de gamle lokaler på Nørre Allé. Men nu er den klar til åbning i spritnye lokaler på Nørregade 28, der ligger lige ved siden af det tidligere Springs Bageri. Dørene slås op fredag den 6. januar kl. 11.30.

“Så er det nye sted ved at være klar til åbning, vi afventer bare det sidste til udsugningen. Så skulle det hele gerne være oppe og køre igen til på fredag,” skriver burgerjointen på Facebook.

Varme burgere
Åbningen har været udskudt et par gange, men nu skulle den altså være god nok. De islandske ejere erkender, at processen har trukket i langdrag, men til gengæld lokker de med et helt nyrenoveret køkken.

“Vi har gjort alt i vores magt for at skabe et fuldt funktionelt køkken med en ny gril, ny friture med timer og ikke mindst varme lamper, så burgerne altid er varme. Ligeledes har vi fået et rigtig hyggeligt spisested, som vi glæder os til at vise jer, og hvor I kan nyde en god burger,” lyder det på Facebook.