Foto:

Murphy’s Burger Joint flytter og udvider

BURGER Snart genåbner den populære Murphy’s Burger Joint i nye, større lokaler.

Har du sved på panden efter at være blevet konfronteret med lukkeskiltet, der for tiden dominerer hos Murphy’s Burger Joint på Nørre Allé? Bare rolig. Snart genåbner den populære burgerjoint, og du skal kun gå få skridt længere ned af vejen for igen at kunne sætte tænderne i stedets lækre burgerboller.

På grund af en varslet nedrivning af den gamle location flytter burgerjointen 700 meter længere ned mod Nørreport til Nørregade 28, der ligger lige ved siden af Løve´s Bog- og Vincafé. I de nye lokaler får burgerjointen plads til endnu flere gæster end før.

”På det gamle sted var der kun plads til 26 personer, men snart vil vi kunne invitere omkring 40 mennesker indenfor. Vi laver også plads til, at man kan sidde udendørs,” fortæller marketingschef Gisla Dua.

Genbrug med stil
I tråd med den stil, spise- og takeawaystedet tidligere har kørt, vil nøgleordene for indretningen i de nye lokaler være genbrug, stål og gammelt træ under temaet “simple rough med stil“.

”Eksempelvis har vi fået et gammelt stålvindue fra Aarhus Universitet, som skal bruges til bord og bar, og alle vores trævarer kommer fra det ældste savværk i Jylland. Vi kan godt lide historien i de gamle materialer,” lyder det fra Gisla Dua.

Murphy’s Burger Joint har endnu ikke offentliggjort den endelig åbningsdato, men forventer at kunne invitere de første gæster indenfor i de nye lokaler i oktober. Indtil da kan du holde dig opdateret på stedets Facebook-side.