Mr. Mums

Mr. Mums frister med nytårsmenu

ANNONCE: Mr. Mums i Højbjerg byder igen i år på en klassisk nytårsmenu til at tage med hjem.

Lyder en hel dag i køkkenet nytårsaftensdag ikke som noget for dig? Så har Mr. Mums løsningen på årets sidste middag, der som bekendt skal runde året af med manér.

Mr. Mums, som gennem otte år har levere nytårsmenuen til mange aarhusianere, er igen i år klar med en klassisk nytårsmenu, som blot skal afhentes, varmes og anrettes. Simpelt! Og du får endda en billedvejledning til, hvordan du kan anrette maden.

Køb Mr. Mums’ nytårsmenu her

Hummerbisque og oksemørbrad med rødvinsglace
Nytårsmenuen koster 395 kroner og består af en starter og tre retter, og du kan derudover tilkøbe kaviar, tre slags petit four, vinmenu og bobler.

Som starter får du italiensk, lufttørret skinke med urtemayo, saltede nødder og oliven. Herefter står den på hummerbisque med store rejer, sprødt rugbrød og ærteskud og hertil kuvertboller med citronsmør til forret.

Til hovedret skal du have oksemørbrad med rødvinsglace, løg og bær samt Pommes Anna med, cremet blomkål og urter. Som afslutning på festmåltidet er der til dessert mazarinkage med bærmousse og hvid choko-knas.

Køb Mr. Mums’ nytårsmenu her

Tilkøb af vinmenu, kaviar og bobler
Ingen nytårsmenu uden god vin, og her mangler der heller ikke noget i tilbuddet fra Mr. Mums. Mr. Mums har med hjælp fra en erfaren vinmand udvalgt en vin til hver af de tre retter, som løfter smagsoplevelsen op på et nyt niveau.

Skal nytårsmenuen peppes lidt mere over, er der som sagt mulighed for at tilkøbe kaviar af typen White Sturgeon. Her får du 12 gram, der passer til to personer, til 195 kroner. Du kan også vælge tre slags petit four til 30 kroner. Skal Mr. Mums også stå for nytårets bobler, så kan du få en Prosecco Bellenda Marival fra 2005 til 139 kroner og en Champagne Coutier Brut Tradition til 300 kroner.

Så bliver det ikke meget lettere at holde en velsmagende nytårsfest!

Køb Mr. Mums’ nytårsmenu her

ANNONCE

Mr. Mums