Restaurant Ombord på Jægergårdsgade 71 inviterer til Mortensaften lørdag den 10. november.
Er du vild med Mortensaften og den lækre mad? Så kig forbi Restaurant Ombord på Jægergårdsgade 71, der i dagens anledning lokker med en 9 retters delemenu, som serveres over tre omgange.
Menuen står på sesamristet laks med sesammayo og agurk, en grønkålssalat med ristede mandler og syrnet fløde samt en syltet skorzonerrod med estragonmayo og brombær. Til 2. servering får du carpaccio af oksemørbrad med parmesan og trøffelmayo, friskost med pærer og en rillette af laks med frisée, æbler og dild.
Vi håber, du stadig har plads i maven, da den sidste servering består af en variation af rødbede, en helstegt andebryst med rødkål og daddelpuré og et confiteret andelår med syltede perleløg, blommer og pommes croquette – samt en andesauce med smag af appelsin.
Den 9 retters delemenu koster 350 kroner per person, og du kan tilkøbe en dessert for 50 kroner. Det er også muligt at tilkøbe vinmenuer. Du kan læse mere om Mortensaften og bestille bord her.