Foto: Louise Sejr Højmark

Mormormad to go: Nu kan du købe take away fra Den Lille Kro

Fra fredag den 5. august kan du få klassisk dansk mad som take away hos Den Lille Kro på Nørre Allé i Aarhus C.

I humør til go’ dansk mad som en flæskestegssandwich, et stjerneskud eller måske grillkylling med fritter til? Og vil du gerne nyde herlighederne ude i det fri eller hjemme ved dig selv?

Så er den her nyhed nok noget, der får dig op af stolen: Den Lille Kro på Nørre Allé 55 har nemlig fra fredag den 5. august take away på menuen onsdag til lørdag mellem 11.30 og 21.30.

“Efter stor efterspørgsel har vi lyttet til jer: TAKE AWAY på Den Lille Kro! Vi har sammensat vores favoritter, som du nu har mulighed for at nyde derhjemme, på kontoret eller i parken,” skriver Den Lille Kro på Instagram.

Læs også: Nyt sted med wok på menuen har set dagens lys

Kroens bøfsandwich på kortet

Ud over flæskestegssandwich, stjerneskud og grillkylling med fritter byder take away-kortet på frikadellesandwich, schnitzel med stegte kartofler og smørsovs, pommes frites og selvfølgelig Kroens bøfsandwich.

Her får du 250 gram hakket oksebøf serveret i en sprød bolle smurt med ramsløgssmør og fyldt med spejlæg, syltede rødbedebånd, syltede agurker, ketchup, remoulade, sennep, forårsløg, ristede løg, bløde løg, friterede løgringe, purløg og blød sovs.

Du får Kroens bøfsandwich for 119 kroner som take away. Ellers starter priserne ved 29 kroner for en bakke pommes frites, mens for eksempel et stjerneskud koster 139.

Frokost to go

Se alle