Foto: Rodfast

Ny morgenmads- og frokost-joint på Frederiksbjerg

Aarhus-kending åbner morgenmads- og frokost-joint i Kähler Coffee Stations gamle lokaler.

Alle early birds får nu et nyt sted at hænge ud i Aarhus. Den 11. november åbner Samsø-toasteriet Rodfast op i Kähler Coffee Stations gamle lokaler på M.P. Bruuns Gade, der længe har stået tomme. Med åbningstider allerede fra kl. 7 om morgenen satser ildsjælene på morgenmad og frokost lavet af lokale råvarer.

“Rodfast betyder, at vi arbejder fra jord til bord. Det handler om lokale råvarer, godt håndværk og den gode smag – og også om gode vilkår for miljøet og vores ingredienser. Derfor sigter vi efter økologi, men ikke med dyrevelfærden som kompromis,” skriver Rodfast på Facebook.

Kendt i byen
Selvom caféen på Frederiksbjerg er ny i Aarhus, er toastkonceptet bestemt ikke ukendt land for aarhusianerne. Rodfast har flere gange langet sine toasts over bod-disken på Northside Festival, og senest har toasteriet også været med til sommerens events ved Kulbroen.

Rodfast er oprindeligt startet på Samsø, og den nye café slår dørene op fredag den 11. november kl. 7. Åbningen fejres med en reception samme dag kl. 15-18. Læs mere her.