Restaurant uden for Aarhus roses til skyerne af nordisk madguide.
“Et besøg på Molskroen er en gennemført totaloplevelse, der flot kombinerer de klassiske dyder med det nutidige og trendy.”
Sådan skriver den nordiske madguide White Guide i en nylig anmeldelse af gourmetrestauranten Molskroen uden for Ebeltoft. Guiden roser både mad og service til skyerne og tildeler restauranten prædikatet “International Mesterklasse”, som meget få danske restauranter kan prale af.
Knivskarpt koreograferet
Siden starten af 2016 har køkkenchef Steffen Villadsen styret gryderne på Molskroen, der tidligere har haft den navnkundige Wassim Halal fra aarhusianske Frederikshøj i køkkenet. Skal man tro anmeldelsen, lader kroen ikke Wassims gourmettempel på Oddervej meget tilbage.
“Serveringsseancen er knivskarpt koreograferet, og maden bæres stolt ind til bordet på højt hævede fade af en mindre kokkebrigade. Professionalismen skinner igennem, men kokkene får bragt det behageligt ned på jorden med personlige fortællinger om alt fra dyrevelfærd til minder fra læretiden,” lyder det i anmeldelsen.
Anmelderen satte blandt andet tænderne i lynstegte limfjordsøsters, krogfanget torsk med syltede stikkelsbær og kaninryg med stegt foie gras. Læs hele anmeldelsen her.