Få 30 dage gratis på bog-app – KUN for Smag Aarhus-læsere!

Få 30 dage gratis på bog-app – KUN for Smag Aarhus-læsere!

af -
Foto: Mofibo

SPONSORERET: Bog-app’en Mofibo giver 30 dages gratis adgang KUN til Smag Aarhus’ læsere.

Her på Smag Aarhus elsker vi bøger lige så højt, som vi elsker mad. Og vi synes at, vi har verdens dejligste læsere, der skal forkæles med et godt læse-tilbud.

Derfor har vi lavet en aftale med bogstreaming-tjenesten Mofibo om, at Smag Aarhus-læsere kan få 30 dages gratis adgang til Mofibo. Det er let at komme i gang: Du skal bare oprette dig her og indtaste koden SMAGMOFIBO.

Herefter downloader du bare app’en Mofibo i App Store eller Google Play Store, og så er du klar til at træde ind i bøgernes univers.

Få 30 dages adgang til Mofibo (brug rabatkoden SMAGMOFIBO)

To gode kogebøger og Verdens Bedste Kur 

Hos Mofibo kan du endda også hente kogebøger ned, for eksempel, er vi helt tossede med Claus Meyers “Grøn Mad”, der udkom i slutningen af oktober. Her får du en række sunde vegetariske opskrifter, som du kan prøve af med tabletten i hånden.

Du kan også læse Claus Holms kogebog “Holms Mad” i Mofibo-universet. Her får du 88 opskrifter på alt fra hverdagsmad til festmiddage, så kan du inviterer alle vennerne på besøg til en fest i Claus Holms ånd.

Men hvad nu hvis jeg gerne vil på kur efter julegrisen og nytårskagerne, ja, så kan du også bruge Morfibo til det. Vi kan anbefale Christian Bitz’ og Arne Astrups bog “Verdens Bedste Kur”, hvor du kan se en 4-ugers madplan samt en masse sunde opskrifter.

Der er mange flere kogebøger, sundhedsbøger og madrelateret faglitteratur på Mofibo, det er bare med at kigge sig omkring i de mange titler.

Få 30 dages adgang til Mofibo (brug rabatkoden SMAGMOFIBO)

Bøgernes svar på Netflix

Mofibo er bøgernes svar på Netflix, hvor du kan hente e-bøger og lydbøger ned, når du er på farten eller skærer grøntsager til aftensmaden.

Du kan læse 40.000 titler, og 10.000 af dem er på engelsk, hvis du foretrækker det engelsksprogede. I appen finder du alt fra krimier til klassiske romaner, biografier og børnebøger.

Du skal ikke bekymre dig om internetforbindelsen, for du kan nemlig læse og lytte til 10 bøger offline ad gangen. Som bruger får du desuden en række personlige anbefalinger, som er udvalgt ud fra nogle forskellige kriterier i app’en ud fra de tre sidste titler, du har læst eller lyttet til.

Få 30 dages adgang til Mofibo (brug rabatkoden SMAGMOFIBO)

Ingen binding
Efter de 30 dage er der ingen binding, så du kan hoppe fra, hvis det ikke lige var noget for dig.

Og hvis du gerne vil fortsætte med Mofibo efter de 30 dage, behøver du ikke gøre noget, for abonnementet fortsætter – nu til 129 kroner om måneden. Bemærk: Tilbuddet gælder kun nyoprettelser og udløber den 31. december 2017.