Aarhusiansk gourmetduo åbner restaurant for en weekend i Frederiksgade.
Gourmetvirksomheden Møller & Damgaard Gastro flytter til maj passionen for finere gastronomi fra private hjem og ind i hjertet af Aarhus, når de åbner en eksklusiv pop-up-restaurant for 40 gæster over to dage i Frederiksgade.
Bag firmaet står Jacob Møller, tidligere sous- og køkkenchef på Michelin-restauranten Frederikshøj, og Thomas Damgaard, tidligere restaurant- og hotel-leder og søn af familien bag A Hereford Beefstouw-restauranterne.
“Vi glæder os til at servere en menu, hvor vi giver den hele armen, som vi plejer. Det er vigtigt for os ikke at proppe folk tæt sammen, for vi sætter eksklusiviteten i centrum. Derfor kører vi hver af de to dage med kun 15-20 gæster,” siger Thomas Damgaard.
Stenbider og rødtunge
Menuen består af snacks, stenbider med jordskokker, rødtunge med ramsløg, foie gras med kæbe og æble, okse med morkler og rabarber med lakrids og chokolade.
“Med det her tiltag giver vi både private og virksomheder, som gerne vil bruge egne lokaler, muligheden for at invitere familie, venner, kunder eller samarbejdspartnere på en helt særlig madoplevelse,” siger Thomas Damgaard.
Eventen finder sted Balsalens Rum på Frederiksgade 12-14 den 5. og 6. maj. Serveringen begynder fra klokken 18.30, og bordbestilling foregår på tlf. 22155229 eller via e-mail til thomas@md-gastro.dk. Prisen for hele molevitten er 1.295 kroner.