Foto: Deal.dk.

Vildt tilbud: Møllegaarden lokker med påskebuffet til rabatpris

ANNONCE: Spisestedet Møllegaarden på den unikke ø Alrø har lige nu tilbud på en bugnende påskebuffet til 189 kroner per person.

Ude i Horsens Fjord ligger Alrø. En lille ø på knap otte kvadratkilometer, der karakteriseres af fine veje med charmerende huse og en speciel natur, hvor tingene foregår i et stille og roligt tempo.

Den naturskønne ø er hjemsted for spisestedet Møllegaarden, der fra 29-31. marts serverer en overdådig påskebuffet til en særlig rabatpris i samarbejde med dealsitet Deal.dk. Buffeten indeholder alt lige fra sild med kapers, salat og løg til landgris med flødekartofler og syltede agurker, og tilbuddet lyder på 189 kroner per kuvert.

Køb påsketilbuddet på Møllegaarden her

Lokal madglæde
På Møllegaarden står de ambitiøse og dygtige kokke Martin Jørgensen og Thomas Christensen klar i køkkenet. De laver klassisk dansk mad med et fransk twist, og i påsken er de klar til at give gæsterne en madoplevelse helt i top.

Råvarerne er i høj grad lokale, og buffeten består blandt andet tarteletter med kylling og asparges, rødspættefileter og æg med rejer, mayonnaise og dild. Har du en sød tand, er der desuden mulighed for at få et stykke kringle med nødder og remonce eller rabarbertrifli med råcreme og makroner.

Køb påsketilbuddet på Møllegaarden her

Nemt at komme til
Møllegaarden er en indbydende restaurant indrettet i en gammel staldbygning. I de gamle grisebåse står der i dag fint dækkede borde, og der er en fantastisk udsigt over de grønne marker og det stille vand.

Alrø er forbundet til fastlandet med en dæmning nordfra, så det er nemt at komme dertil med bil. Rejsetiden i bil er cirka 40 minutter fra Aarhus og godt 30 minutter fra både Horsens og Skanderborg. Kommer du fra København, skal du regne med omkring tre timers rejsetid.

Køb påsketilbuddet på Møllegaarden her