Foto: Pizza Hytten.

Mød kandidaterne til Aarhus’ bedste nye spisested: Pizza Hytten

Hvem skal du stemme på til Smag Prisen 2020: Aarhus’ bedste nye spisested? I denne artikel kan du lære Pizza Hytten lidt bedre at kende.

Pizza Hytten slog dørene op i foråret på Guldsmedgade 17 og byder på pizzaer, salat og pasta, hvor de italienske produkter ifølge spisestedet er importeret direkte fra Støvlelandet.

Menukortet lokker med 16 pizzaer, for eksempel en variant med trøffelcreme, mozzarella, bøffelmozzarella, rucola og ekstra jomfruolivenolie samt en “Mr. Beefy” med tomatsauce, mozzarella, skinke, pepperoni, kødboller og pancetta.

Er du mere til pasta, kan du nuppe en klassisk omgang bolognese, carbonara eller lasagne.

Alle pizzaer og retter står til 69 kroner og kan både nydes i Pizza Hyttens lokaler eller som take away – er I flere, der skal spise sammen, kan I nyde godt af stedets tilbud på to pizzaer og en flaske vin for 249 kroner.

Tidligere i december lancerede Pizza Hytten desuden et all you can eat-tilbud, hvor der er fri pizza og drikkelse i halvanden time for 299 kroner per snude.

Vil du stemme på Pizza Hytten eller én af de andre fire kandidater til Smag Prisen 2020: Aarhus’ bedste nye spisested, kan du gøre det her.