Foto: Pixabay.

Aarhusianer står bag: Få færdige cocktails leveret til døren

Aarhusianske Mixed by Miller leverer færdigblandede cocktails lige til døren. 

Gider du ikke bruge en festlig aften på at mixe cocktails i køkkenet? Ja, så er hjælpen nær. Det nye cocktailkoncept Mixed by Miller leverer nemlig færdigblandede cocktails på flaske hjem til dig.

Bag konceptet står aarhusianske Kasper Miller, der tidligere har været cocktailbartender på flere Aarhus-barer. Idéen til Mixed by Miller kom en nytårsaften, da Kasper Miller skulle stå med ansvaret for både middag og cocktails, skriver magasinet Euroman.

Her mixede han på forhånd en række cocktails, som kunne serveres direkte fra flasker på selve aftenen – og det koncept så han muligheder i, skriver Euroman.

Otte cocktailvarianter
Kasper Miller satte sig derfor for at afprøve, hvilke cocktails der ville egne sig til konceptet.

“Jeg testede mange forskellige cocktails og undersøgte, hvor meget de mistede på holdbarhed og smag. Mange cocktails, der indeholder æggehvider og brus, virker ikke så godt på køl, men eksempelvis kan kaffecocktails let holde sig i flere dage, hvis man bruger en espresso af god kvalitet,” siger Kasper Miller til Euroman.

Det har indtil videre resulteret i otte forskellige cocktailvarianter som for eksempel Strawberry & Basil Daiquiri, Espresso Martini og Garden of Eden – en cocktail med gin, hyldeblomstlikør, æblemost, frisk citron, hjemmelavet sukkersirup og mynte.

Kasper Millers cocktails koster 250 kroner per flaske med et indhold svarende til seks til otte cocktails. Du kan læse mere om Mixed by Miller her og på konceptets egen hjemmeside.