Miró Vin

Cava og skaldyr: Restaurant inviterer til Winemakers Dinner

Miró Vin på Marstrandsgade 2 inviterer til Winemakers Dinner onsdag den 17. oktober.

Er du en rigtig cava-nørd? Så kig forbi Miró Vin på Marstrandsgade 2, når restauranten onsdag den 17. oktober klokken 18.30 slår dørene op til Winemakers Dinner. På aftenen smager du cava af virkelig høj kvalitet – der bliver for eksempel serveret en økologisk cava, som to gange er blevet kåret til Spaniens bedste!

”Vi får besøg af en vinproducent fra Celler Vell. Det er en lille producent, som producerer 60.000 flasker om året, og det er altid af rigtig højt niveau. På aftenen kommer du til at smage en cava, som du ellers ikke får mulighed for at smage andre steder,” fortæller Toni Leichtle, som er ejer af Miró Vinbar.

Skaldyr, fisk og lyst kød
På aftenen bliver der også serveret en fem retters menu, som Miró Vin endnu ikke vil løfte sløret for. Til gengæld lover restauranten, at du kommer til at smage både fisk, skaldyr og lyst kød.

Prisen for arrangementet er 698 kroner per person, og du får 5 retter mad og 6 glas bobler. Du skal ringe ind til Miró Vin for at bestille bord, og du kan læse mere om begivenheden her.