Foto: Mikuna

Mums: Ny mexi-burger har ramt Aarhus

En ny mexicansk burger har ramt Aarhus – og idéen kommer fra en kunde.

En burger behøver ikke altid have en bøf lavet af kød. I hvert fald ikke hvis det står til den veganske café Mikuna på Frederiksbjerg, der netop har lanceret en spritny burgervariant med en bøf lavet af bønner. Idéen kom fra en kunde i caféen.

“Vi lavede en konkurrence på Facebook, hvor vi bad vores kunder og følgere om at komme med ideer til en ny burger. Dels fordi vi ville skifte en af vores burgere ud, dels for at høre om vores kunder savnede noget. Vi fik vildt mange forslag, og en del ønskede en hjemmelavet bønnebøf i stedet for vores sædvanlige sojabøf. Så faldt valget på Frejas Mexico Burger,” siger medejer Line Damgaard.

Nachos og chili
Ingredienserne i den utraditionelle burger er nachos, chili-aioli, såkaldt guac’n’corn, salat og hjemmelavet salsa. Mikuna er netop begyndt at sælge den nye burger, der har fået en særdeles god modtagelse både på caféen og på Facebook.

“Den nye burger er blevet rigtig lækker, og ud fra folks reaktioner på Facebook har vi ramt helt rigtigt. Så vi tror, at den bliver en stor sællert. Allerede den første aften fik vi udsolgt,” siger Line Damgaard.