Foto: Pixabay Images.

Mikkeller fejrer ny bar med gratis øl

BAR Kultbryggeriet Mikkeller fejrer åbningen af en ny bar i Aarhus den 28. november med uddeling af 500 gratis øl.

Af Mikkel T. Krogh

Aarhus får snart et nyt tempel for ølelskere i form af kultbryggeriet Mikkellers nye bar i Jægergårdsgade, der åbner lørdag den 28. november. Bryggeriet fejrer åbningsdagen med en kæmpefest, hvor der uddeles 500 gratis øl til aarhusianerne.

”Lige siden vi åbnede den første bar på Vesterbro, har det været en tradition i Mikkeller at gøre meget ud af lanceringen af en ny bar. Det sker blandt andet med masser af gratis øl, og Aarhus er ingen undtagelse,” siger PR-manager Pernille Pang fra Mikkeller.

Mikkeller Bar slår dørene op til festen kl. 16 den 28. november i lokalerne, som tidligere husede Frederiksbjergs legendariske bodega Jægerhytten, og festen varer hele natten.

Kompromisløs bar
Åbningsdagen benyttes også til at lancere en ny Mikkeller Aarhus flaskeøl, og forventningerne er store til den aarhusianske bar, der er bryggeriets niende i rækken.

”Med vores nye bar forventer vi endnu en gang at skabe en bar, der indeholder alt det bedste og er kompromisløs både hvad angår øl, service, stemning og interiør. Et sted som får en væsentlig profil i det aarhusianske byliv,” siger Pernille Pang.

Byens nye ølbar får 20 øl på fad og en række flaskeøl fra hele verden, ligesom det er muligt at købe snacks fra den københavnske pub WarPigs og gourmetoste fra Arla Unika. Mikkeller blev grundlagt af Mikkel Borg Bjergsø og Kristian Klarup Keller i 2006.

Du kan tilmelde dig åbningsfesten her.

Læs artikel: Kultbryggeri åbner bar i Aarhus
Læs guide: 5 fremragende ølbarer i Aarhus
Læs artikel: Beer Garage er landets første ølværksted

SPECS
Mikkeller Bar
Jægergårdsgade 61
8000 Aarhus C