Chido Mexican Grill

Kolde øl og tortas: Chido og Mikkeller Bar i lækkert samarbejde

Fredag den 7. september serverer Chido og Mikkeller Bar øl og tortas fra baren på Jægergårdsgade 61.

Er du også helt tosset med kombinationen af en spicy mexicansk specialitet og en kold øl, så er det her en nyhed for dig. I anledning af festugen er Chido Mexican Grill og Mikkeller Bar gået sammen om at lave en bod hos Mikkeller Bar i Jægergårdsgade. Her kan du den 7. september fra klokken 16 nyde en torta, som er en blød baguette med saftigt kød, sprødt grønt og spicy dressing og slukke tørsten med spændende øl fra Mikkeller.

Der bliver serveret to slags tortas til 65 kroner stykket. Den ene er med Chidos øl-braiserede oksekød barbacoa, som i dagens anledning er braiseret i Mikkellers øl Warpigs Cherry Ripe, der er en porter med kirsebær og chokolade. Derudover vil der være chipotle mayo, jalapeñosalsa, ost og syltede rødløg.

Den anden torta vil være med carnitas, som er langtidsstegt svinekød, der denne gang er braiseret i Mikkellers øl, Jægerspontan. Den bliver akkompagneret af pico de gallo, der er en slags frisk tomatsalsa, jalapeñosalsa syltet i Jægerspontan og den hjemmelavede ostesauce, queso.

Fremtiden på Chido
Boden har åbent indtil klokken 21, medmindre der bliver udsolgt, men du behøver alligevel ikke gå slukøret hjem, da du i den nærmeste fremtid også får mulighed for at smage tortas hos Chido Mexican Grill i Aarhus. Du kan læse mere om Chido Mexican Grill på Facebook-siden her samt tjekke Mikkellers øl ud her.