Foto: Restaurant Gastromé

Bookmaker: Her falder Michelin-stjernerne i Aarhus

Bookmakeren NordicBet har et klart bud på hvilke Aarhus-restauranter, der får Michelin-stjerner.

Så er det lige oppe over! På onsdag den 22. februar offentliggøres det, hvilket danske restauranter der får de eftertragtede Michelin-stjerner. Hos bookmakeren NordicBet er der ingen tvivl om, hvem der er favoritter til at få én stjerne i Aarhus: Frederikshøj, Substans og Gastromé.

Med andre ord lægger bettingfirmaet op til ren status quo, fordi det er de selvsamme restauranter, der de seneste to år har fået hver én stjerne af den franske guide. Oddsene på én stjerne til Frederikshøj er 1.20, og én stjerne til Substans giver ligeledes blot pengene 1.20 gange igen. På Gastromé er oddsene med 1.25 næsten identiske.

Får Koch en stjerne?
De store spørgsmål har været, om den anmelderroste Restaurant Koch på havnen får en stjerne, og om køkkenchef Wassim Hallal på Frederikshøj får to stjerner. Men det vurderer NordicBet altså ikke umiddelbart kommer til at ske at dømme ud fra deres odds.

Oddsene på en stjerne til Restaurant Koch lyder på 6.00, mens oddsene på to Michelin-stjerner til Frederikshøj er 3.80. Sidstnævnte er altså trods alt det mest sandsynlige af de to scenarier. Hvis du har is i maven og satser på det helt vilde i form af tre stjerner til Frederikshøj, får du desuden pengene hele 75 gange igen.

Se NordicBets odds på hele landets restauranter her.
Se Danske Spils odds på samme her.