Foto: MIB Madmarked

Madmarked slår dørene op i Aarhus Ø

Nu behøver beboerne på Aarhus Ø ikke mere køre ind til byen for at købe mad.

Den spirende bydel Aarhus Ø ved havnen har på trods af 3.000 beboere ikke haft et sted at købe nem hverdagsmad eller morgenbrød om søndagen. Men det slutter nu. Mandag den 3. april får bydelen sit eget madmarked ved navn MIBmadmarked, der åbner kl. 13 i Pakhusene på adressen Mariane Thomsens Gade 1.

Bag det nye madmarked står den driftige restauratør Martin Ib, der også driver madvirksomhederne MIBpakhusene, MIBspiseriet8000, MIBevent og MIBbagværk. På menuen på markedet kommer både gourmetpizzaer, smørrebrød, sandwichs, færdigretter, delikatesser, charcuteri, friskbagt brød, kager, kaffe og chokolade.

Masse at tilbyde
“Pakhusene og hele Aarhus Ø-projektet har været en del af mig i de seneste år. Vi kender området, og vi har en masse at tilbyde inden for den gastronomiske palet, så jeg kan bidrage med et brand og koncept, der holder 100 procent i forhold til det aktive miljø hernede,” siger Martin Ib.

Det nye marked får fremover åbnet hver dag fra kl. 7-21. Martin Ib åbner også et madmarked på Nordre Strandvej 134 i Risskov den 10. april i år. Hans forskellige virksomheder leverede samlet 25.000 kuverter om ugen i 2016 og bagte intet mindre end to tons brød om ugen.