Foto: Pakhusene

Nyt spisested åbner i Aarhus Ø

Til årsskiftet får Aarhus Ø spisested med alt fra frokost til madmarked på menuen.

Der er godt gastronomisk nyt til Aarhus Ø’s mange beboere og kontorfolk. Det nye bolig- og kontorkompleks Pakhusene, der er klar til indflytning i starten af det nye år, får nemlig sit helt eget spisested. Navnet bliver MIB Pakhusene, og bag spisestedet står Martin Ib, som blandt andet har drevet Strandbaren på Aarhus Ø i seks år.

“Pakhusene og hele Aarhus Ø-projektet har været en del af mig i de seneste år. Vi kender området, og vi har en masse at tilbyde inden for den gastronomiske palet,” siger Martin Ib til Jyllands-Posten.

Lokalt marked
Ud over at servere frokost til Pakhusenes mange medarbejdere og lægge hus til selskaber vil det nye spisested give beboerne på havnen et gastronomisk alternativ til Midtbyen. I de nye lokaler vil man kunne gå ud at spise om lørdagen, og så vil Martin Ib åbne et lokalt madmarked med blandt andet råvarer, færdigretter og drikkevarer.

“Der bor trods alt 3.000 mennesker på Aarhus Ø, og når de skal have noget i dag, skal de ind til byen hver gang. Vi skal kunne forsyne dem med alt lige fra morgenbrød om søndagen til aftensmad i hverdagen,” siger Martin Ib til avisen.

Forventningen er, at MIB Pakhusene åbner i Pakhusenes stueetage til februar, når den nye store bygning på Marianne Thomsens Gade åbner dørene. Læs mere her.