Foto: Chido Mexican Grill.

Mere mexicansk: Chido udvider med nyt spisested

Den mexicanske takeaway Chido udvider med et tredje spisested.

Det er gået over stok og sted for drengene fra mexi-takeawayen Chido, der efter at have slået dørene op i Mejlgade for godt to år siden udvidede med et nyt spisested på Frederiks Allé sidste år. Nu får Chido så sin tredje filial, der netop er åbnet på den travle Boulevarden i Aalborg.

”Vi har gennem en længere periode arbejdet målrettet på at åbne en tredje restaurant og har haft flere jyske byer i sigte. Vi er utrolig glade for, at det var Aalborg, som viste sig at have de helt rigtige lokaler for vores nye restaurant,” siger presseansvarlig Troels Rasmussen.

Friske råvarer
På menuen i Aalborg er ligesom i det østjyske mexicansk mad i form af burritos, quesadillas, bowls og tacos lavet af friske råvarer, og forventningerne er store.

“Aalborg har gennem de sidste par år oplevet stor vækst af nye spisesteder, og det virker til, at aalborgenserne er sultne efter nye og spændende madkoncepter. Vi glæder os derfor rigtig meget til at byde gæsterne velkommen i vores nye lokaler, som er de største, vi har haft indtil nu, og som kan rumme 35 siddende gæster,” siger Troels Rasmussen.

På længere sigt er det planen, at kæden vil udvide til alle større danske byer.