Hver onsdag er der Krabbe&Cava hos vinbodegaen MasVino. Foto: MasVino Vinbodega.

Vinbodega har succes med krabber og cava

Der har indtil videre været fuldt booket til samtlige Krabbe&Cava-aftener hos MasVino. 

Det er blevet populært at bruge onsdagen på at spise krabbekløer og drikke kølig cava på vinbodegaen MasVino ved Klosterport. Siden den 5. april, hvor det første Krabbe&Cava-arrangement fandt sted, har vinbodegaen i hvert fald været fuldt booket hver onsdag aften.

Det fortæller Malthe Emil Bøgh Olesen, der er medejer af MasVino.

“Derfor har vi også i sinde at fortsætte med vores onsdagsfest, så længe vi kan skaffe krabbekløer, hvilket ihvertfald er et par måneder endnu,” siger han.

Hagesmæk og hammer
Idéen bag onsdagskonceptet er udsprunget af MasVinos ønske om at kreere en sjov, afslappet og uformel aften.

“At det lige blev krabbekløer og cava er ikke det vigtigste. Det er derimod den stemning, vi gerne vil skabe for vores gæster,” siger Malthe Emil Bøgh Olesen.

“At få udleveret hagesmæk og hammer er jo ikke det typiske set up på en aarhusiansk restaurant, men det er sjovt, skævt og noget, som folk vil huske på i lang tid.”

Fællesspisning og hygge
Til Krabbe&Cava bliver alle gæster bænket ved langborde, og MasVino har på forhånd sammensat en bordplan.

“Vi blander store og små reservationer, så snakken og krabbekløerne flyver hen over langbordene og ved vintønderne. Vi ligger op til fællesspisning og hygge,” siger Malthe Emil Bøgh Olesen.

Krabbe&Cava finder sted de fleste onsdage mellem klokken 19 og 21. Her er der krabbekløer, hjemmebagt surdejsbrød, aioli og cava ad libitum til 245 kroner per mand. Pladsreservation er påkrævet.

Se mere om næste begivenhed onsdag den 17. maj her.