Foto: Pexels.

Pattegris og jazz: Vinbodega inviterer til fællesspisning

Fra onsdag den 17. juli til lørdag den 20. juli kan du komme til fællesspisning ved Masvino Vinbodega og lytte til jazz fra Aarhus Jazz Orchestra.

Aarhus Jazz Festival rammer snart byen, og mellem den 13. og 20. juli kan du nyde gode stunder med ditto jazz rundt omkring i Aarhus. Ikke mindst på Officerspladsen ved Ridehuset kommer der gang i den, når Aarhus Jazz Orchestra for 30. år i træk åbner dørene til Ridehuset Swinger.

Arrangementet byder på fire dage med 17 gratis koncerter og i år med et nyt indslag, nemlig fællesspisning ved Masvino Vinbodega. Det betyder, at Masvino hver dag serverer en lækker menu i teltet på Officerspladsen, som kan nydes til tonerne af lækker jazz.

Helstegt pattegris og rom
Menuen står på helstegt pattegris, kartoffelsalat, lun sommerkål med yoghurt, bønnesalat med frisk chili samt chimichurri-sauce og barbeque. Derudover bliver det muligt at tilkøbe friske jordbær til dessert. Og da årets tema for Ridehuset Swinger er Cuban Big Band Nights, stabler Masvino naturligvis også en rom- og cigarbar på benene.

En billet til fællesspisningen koster 145 kroner og er inklusive en velkomstdrink, og børn under 10 år spiser med for 70 kroner. Med en billet til fællesspisningen reserverer man automatisk en plads til aftenkoncerten i Ridehuset. Billetter kan købes her.