MASH

Risotto og créme brûlée: MASH er klar med nye lækkerier på menukortet

MASH på Banegårdspladsen 12 lokker med nye retter på menuen.

Efteråret er kommet for at blive, og MASH byder den nye sæson velkommen med et frisk, nyt menukort, hvor der er blevet plads til nye starters og sides samt en gammel favorit.

”Vores udvalg af steaks er rimelig stationært, men vores starters og sides bliver ofte ændret. Som starter har vi blandt andet fået en lækker hummerrisotto med tomat, piquillos, ost, fløde og basilikum,” siger medejer af MASH, Erik Gemal Witting.

MASH er også klar med en svampetoast med stegt foie gras, der udover at passe perfekt til årstiden, består af svampe, grillet brød, krydderurter, frisse og rødløg. Er du til tatar, så kan du også få en letsaltet af slagsen med mørbrad, sennepsmayo, cornichoner, karse, rugbrødscrutoner og basilikum.

Grønne alternativer
MASH er kendt for saftige bøffer, men til en god bøf hører også gode sides. Hos restauranten kan du stadig nyde macaroni ’n’ cheese eller chili fries, men MASH har også forsøgt at tænke grønnere.

Du kan for eksempel sætte tænderne i spicy edermamebønner eller sauteret kål med vinaigrette og trøfler – eller hvad med vegetarburger eller en ny fiskeret bestående af skindstegt Sandart med Tabouleh til hovedret. De nye retter skal fungere som alternativer til de gæster, hvor en god bøf ikke er i høj kurs.

Alle gode restaurantoplevelser slutter med en god dessert, og MASH har været i gemmerne, og nu kan du igen få créme brûlée med jordbær-rabarber sorbet eller prøve den nye Coconut Dream, der er en kage med kokosis og chokoladecreme. Du kan læse mere om MASH her.