Foto: Gadeforeningen Jægergårdsgade.

Gratis rundstykker og street food: Så’ der markedsdag i Jægergårdsgade

Lørdag den 4. maj afholder hele Jægergårdsgade den traditionsrige markedsdag, og der er gratis rundstykker til de hurtigste og street food og udeservering dagen lang.

Nu er det snart tid igen til Jægergårdsgades traditionsrige markedsdag den første lørdag i maj.

Festlighederne finder sted hele dagen, fra 10 til 22, og gaden lukkes for biltrafik og fyldes i stedet med street food, udendørs servering fra gadens restauranter og barer, loppemarked og meget mere. Det skriver arrangørerne på Facebook.

Er du hurtig, kan du fra klokken 10 få gratis rundstykker, når SchweizerBageriet deler ud til de første 100. Fra klokken 10 til 11.30 kan du møde spillerne fra det lokale baskethold Bakken Bears, som står klar til at skrive autografer og spille basket med unge og gamle.

Fra klokken 10 til klokken 14 er der tombola, hvor du kan vinde præmier sponsoreret af de erhvervsdrivende i Jægergårdsgade, og mellem klokken 10 og 16 kan du nyde smagen af Østjylland, når Fru Møllers Mølleri serverer lækkerier foran butikken Fleabies. Der vil desuden være 10 procents rabat på alt i butikken.

Lyder markedsdagen som noget for dig, kan du læse mere om den her, hvor du også kan se dagens fulde program.

“Ingen dag uden kaffe! Heldigvis har Aarhus flere skønne kaffebarer, der kan brygge en lækker kop mokka. Jeg øver mig i at drikke den sort, men vil nu allerhelst have en cappuccino eller flat white.”

Louise Sejr Højmark, Redaktør