Besøg Jægergårdsgades spisesteder udendørs, når hele gaden holder markedsdag 6. maj. Foto: Marianne Røgild.

Gadefest på vej: Spis dig gennem Jægergårdsgade

Lørdag den 6. maj rykker Jægergårdsgades spisesteder ud på gaden. 

Der er chance for en bid mad i dejligt vejr, hvis du tager forbi Jægergårdsgade lørdag den 6. maj mellem 10 og 22. Her holder gadens spisesteder nemlig til udendøre i forbindelse med den årlige markedsdag, hvor trafikken spærres af fra Frederiksgade til M.P. Bruuns Gade.

“I år har vi udvidet Markedsdagen, så markedsstemningen bevæger sig over i hyggelig street food-stemning om aftenen. Ud over den gode stemning vil du her finde mad, drikke og hyggemusik, når gadens restauranter, cafeer, værtshuse og barer holder åbent på gaden,” siger arrangør Marianne Røgild.

Friskpresset juice og grillede sandwiches
Den økologiske take away-cafe Fika er én af dem, der rykker med ud, når markedsdagen løber af stablen. Indenfor i caféen kan man stadig bestille fra det sædvanlige menukort, mens man udenfor kan købe friskpresset juice til specialpris eller sætte tænderne i en grillet sandwich.

“Det er en super fed dag, for der er mulighed for at møde kunden ude på gaden, når trafikken ikke er der. Det gør en stor forskel for stemningen, og det gør, at der er plads til at vise sig frem,” siger Fikas indehaver Thianna Breinholt.

Du kan også besøge Jægergårdsgades resterende butikker udendørs til markedsdagen.