Så er der streetfood: Kom til sommerens sidste Marked I Parken

Så er der streetfood: Kom til sommerens sidste Marked I Parken

af -
Foto: Kødbyens Mad & Marked.

Nyd en omgang streetfood til årets sidste Marked i Parken søndag den 13. august.

Hvis du vil kombinere streetfood, shopping og underholdning, så er det på søndag, du skal slå til. Da er det nemlig sidste mulighed i år for at tage til Marked I Parken i Musikhusparken ved Musikhuset Aarhus.

Kødbyens Mad & Marked står bag dagens streetfood-marked, hvor du blandt andet kan nyde en omgang fish’n’chips fra Crazy Chips/The Fish Project, surdejscalzone fra Birks Køkken samt bløde pandekager fra Crepes a la Cart.

Derudover kan du for første gang sætte tænderne i surdejstoast med lokale Samsø-råvarer fra toastbaren Rodfast, og er du til salat og smoothie, så slå et smut forbi Café Fika og Smoothie-Licious. Husk også en kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik!

Udover mad kan du i løbet af dagen besøge de knapt 100 loppestande fra Flagstand Markeder eller lytte til lidt livemusik. Marked I Parken finder sted fra klokken 10 til 15.

Louise Højmark
Chefredaktør og journalist på SMAG Medier. Elsker mad og journalistik og stræber efter at forene de to på bedst mulig vis. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik og har i hverdagen en svaghed for god kaffe og al slags bagværk.