Foto: Madsamling Aarhus.

Kom til lokalt forårsmarked på Godsbanen

Den 26. og 27. maj kan du komme til Forårsmarked på Godsbanen i Aarhus.

Godt vejr betyder for mange aarhusianere aktiviteter under åben himmel, og snart kan du nyde sommervarmen, samtidg med du nyder godt af varer fra lokale producenter.

Godsbanen og Institut for (X) inviterer til Forårsmarked på Godsbanen den 26.-27. maj fra klokken 10 til 18. Her kan du blandt andet se frem til et madmarked organiseret af Madsamling Aarhus.

”Vi glæder os rigtig meget til en forrygende weekend med fede boder og lækkert vejr. Markedet er en god mulighed for de lokale producenter, der får mulighed for at udstille og sælge deres produkter i hyggelige omgivelser, ” siger en af værterne for Madsamling Aarhus, Andreas Sejersdahl.

Økologiske pølser og honning
Blandt madboderne kan du se frem til økologiske pølser med gris- og kalvekød fra Store Lyngdal, kaffe fra Aekvatorkaffe samt honning fra Bistad. Derudover kan du også se frem til musik om søndagen samt konkurrencer i løbet af weekenden.

Du kan læse mere om programmet for Forårsmarkedet og Madsamling Aarhus lige her.

“Som børnefamilie må det nogle gange gerne bare være nemt, og Aarhus byder på virkelig mange lækre take away-muligheder. Jeg ender ofte med en god, italiensk pizza – det kan hele familien være med på.”

Louise Sejr Højmark, Redaktør