Mammis Gelato

ANNONCE

Mammis Gelato er et familiedrevet ismejeri, drevet af mor og datter. For os betyder kvalitet alt – det skal smage af noget. Hos os finder I kun de bedste råvarer fra hele verden, så vi kan lave ovenud skøn gelato til jer. Kom ned og vær en del af familien, man skal altid føle sig velkommen hos os til en sludder og en god is.

Vi elsker julen, og for os er det en måned, hvor man samles om familien og nyder hinandens selskab. Besøg os i hele december måned og få en dejlig oplevelse sammen. Vi laver belgiske vafler med vores gourmet softice til, og derudover kan man altid købe sig en kop varm chokolade lavet på tre forskellige valrhona-chokolader og med flødeskum på toppen. Vi sørger for, at der er masser af hygge og julelys at se på, så man rigtigt kommer i julestemning.

Alle børn skal være hjertelig velkomne til at komme ned med deres julesok, så hænger vi den op i december måned. Julemanden vil komme med små overraskelser til børnene gennem december måned.

Vi må ej glemme at fortælle, at vi er med i Aarhus Kalenderen, som er en julekalender for alle. Den kan købes til kun 150 kroner og indeholder 24 “gaver” fra forskellige butikker i Aarhus C. Vores låge indeholder en smagfuld oplevelse, som I ikke vil gå glip af.

Vi glæder os til at fejre julen med jer og gøre klar til et skønt nyt år 2018.

På vegne af hele Mammis teamet vil vi gerne sige jer en stor tak for den flotte modtagelse som nyåbnet gelatobutik. Vi glæder os til et år 2018 fyldt med endnu mere is.

Vi lukker ned den 1. januar 2018 og åbner dørene op igen den 1. marts 2018.

Åbningstider for december:
Mandag-torsdag: 14-20.
Fredag-søndag: 12-21.

Besøg vores hjemmeside