Foto: Mammis Gelato.

Lækkert: Italiensk isbutik udvider med ny butik

Den aarhusianske isbutik Mammis Gelato udvider virksomheden med produktionsejendom og ny butik.

Mammis Gelato er et lokalt aarhusiansk iværksættereventyr, som efter en rekordsæson i 2018 ruster virksomheden til de kommende år. Den familiedrevne isvirksomhed har nu investeret i en produktionsejendom og nyt materiel – og har netop sat underskriften på isbutik nummer to i det centrale Aarhus. Det fremgår af en pressemeddelelse.

“Det hele er gået meget stærkt. Jeg startede virksomheden i 2016 sammen med min datter, fordi vi syntes aarhusianerne fortjener at blive forkælet med frisklavet, italiensk gelato,” fortæller grundlægger Helle Schmidt, som driver Mammis i Rosensgade 34 i latinerkvarteret sammen med sin datter, Michelle.

Ideel beliggenhed
Fra sommeren 2020 kan Mammis Gelato også servere is fra den nye butik i den livlige Jærgergårdsgade. Den kommende isbutik har, modsat den i Rosensgade, siddepladser og kan derfor servere is året rundt. Når man spørger Helle Schmidt om de næste skridt for Mammis, er svaret beskedent.

“Det vigtigste for os er at bevare kvaliteten i vores is. Vi skal ikke blive en kæde, for så begynder kvaliteten at dale, og så bliver den gode smag udvandet. Det vigtigste for os er at lave god kvalitetsis. Men nu har vi kapaciteten og beliggenhederne til at servicere alle iselskere i Aarhus, og vi har investeret i en isbil og en iscykel, så vi endeligt kan komme ud til events,” fortæller Helle Schmidt.

Du kan følge med i Mammis Gelatos udvidelse her.