Foto: Mammis Gelato

Risalamande- og brunkage-gelato: Isbutik i Rosensgade holder juleåbent

Mammis Gelato på Rosensgade 34 har slået dørene op med lækre nyheder på menuen.

Har du også savnet den lille italienske isbutik i hjertet af Aarhus, så er der godt nyt, for Mammis Gelato holder juleåbent. Du kan se frem til varm chokolade, belgiske vafler og juleinspirerede varianter af isbutikkens lækre gelato.

Det er jul, og derfor kan Mammis Gelato præsentere en risalamande- og en brunkage gelato, som nok skal banke julestemningen helt i top. Du kan derudover også glæde dig til et udvalg af isbutikkens andre varianter.

Varm chokolade og belgisk vaffel
Mammis Gelato er også klar med en opgraderet udgave af isbutikkens varme chokolade, som egner sig helt perfekt til det kolde vintervejr. Den nye varme chokolade består af Celaya Valrhona-chokolade og er toppet med kakaopulver, flødeskum og skumfiduser.

Er varm chokolade ikke nok til at varme dig op, så har Mammis Gelato også et tilbud på en varm belgisk vaffel med softice eller is, topping og drys til kun 39 kroner.

Mammis Gelato holder åbent fra tirsdag til søndag fra klokken 12.30 til 18 hele julemåneden med undtagelse af mandage og helligdage. Isbutikken holder også lukket fra den 23. december til og med den 26. december og 31. december. Du kan læse mere om Mammis Gelato her.