Foto: Mammis Gelato.

Øv: Italiensk isbar udskyder åbning

Isbaren Mammi’s Gelato i Rosensgade udskyder åbning.

Byens nye italienske isbar Mammis Gelato skulle have åbnet den 1. april i Rosensgade 34, men nu udskyder de to ejere Michelle og Helle Schmidt åbningen. Det sker, fordi der er problemer med leveringen af ismaskinerne fra Italien.

“Det er med stor beklagelse at vi desværre bliver nødt til at udsætte åbningen af Mammis Gelato. Vi er uheldigvis blevet ramt af flere “force majeure”-ulykker i form af forkert leveret udstyr fra Italien samt helt nyindkøbte maskiner, der har været defekte,” skriver ejerparret på Facebook.

Skyd påsken i gang med is
Problemerne er dog ikke større, end at de forventes overkommet inden for kort tid. Den nye åbningsdato for Mammi’s Gelato lyder på fredag den 14. april.

“Vi håber, at I vil skyde påsken i gang med et visit forbi Mammis Gelato på åbningsdagen. Vi er blot endnu mere klar til at tage imod jer den 14., og vi glæder os rigtig meget,” lyder det fra ejerne.

På menuen får isbaren en række isvarianter af den italienske gelato-type. Ingredienserne er blandt andet Valhrona-chokolade, polynesisk vanilje og nødder fra Italien, og isen laves så vidt muligt af økologiske råvarer. Læs mere om åbningen her.