Foto: PR

Maj Marked i Jægergårdsgade i Aarhus er tilbage

Lørdag den 7. maj kan du for første gang siden 2019 tage til det traditionsrige Maj Marked i Jægergårdsgade.

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 7. maj, hvis du vil suge Frederiksbjerg-stemning til dig og nyde dejlig mad og drikke.

Her kan du nemlig være med til det traditionsrige Maj Marked i Jægergårdsgade, som er tilbage for første gang siden 2019. Gaden er lukket for trafik, og alle butikker er rykket ud.

“Vi har nemlig smækket et brandgodt program sammen til jer – der er noget for enhver smag – både til dig, der vil finde helt uimodståeligt kunsthåndværk eller gode tilbud i de mange specialbutikker, dig, der vil bevæge din krop og dig, der vil lytte til god musik eller til dig, der hellere læner dig tilbage i solen med en kop kaffe, øl eller sodavand…. hvis du er sulten, klarer vi også det med et bredt udvalg af smagsoplevelser!” står der i en pressemeddelelse.

Morgenbrød og smagning

Klokken 10.00 bliver der delt morgenbrød ud ved Berta. ved siden A og Lagkagehuset, mens der 12.30 er rom- og rosésmagning ved Friis Kaffe & Te.

Derudover kan du selvfølgelig købe noget at spise og drikke hos gadens caféer og spisesteder.

Der vil desuden være forskellige aktiviteter hele dagen for store og små, blandt andet yoga, skattejagt for børnene og Lindy Hop.

Mad i Jægergårdsgade

Se alle