Mahalo Poke på Mejlgade 57 er klar med tre nye bowls.

Kan du ikke vente med at kaste dig over alle årets julegaver, så kan du glæde dig over, at Mahalo Poke er klar med tre friske julegaver, som du hellere end gerne må pakke op nu. Den hawaiianske restaurant lancerer tre nye bowls med helt nyt fyld.

Du kan se frem til at spise dig gennem en Chicky Yaki, der som noget helt nyt indeholder stegt kylling, som er marineret i teriyaki-sauce og vendt med avocado, agurk samt forårsløg. Den er herefter toppet med friske urter, peanuts, sesam og en satay-sauce med yoghurt.

Er du mere til tun, så kan du glæde dig til Tunado, der er en bowl med fersk tun, som Mahalo Poke har vendt i en æble-ponzu med edermamebønner og gulerod. På toppen finder du en mayo med smag af bagt hvidløg, friske urter, saltede mandler og en lille blomst.

Den sidste nye bowl, som du finder på menukortet, hedder Smoke under Water og består som noget nyt af varmrøget laks. Laksen er blandet med edermamebønner og avocado i en yuzu-ponzu marinade, og på toppen er der en urtedressing, mandler, urter og radiser.

Du kan som altid vælge at få de nye bowls med enten ris eller blomkålsris som base. Er du blevet helt nysgerrig, kan du læse mere om Mahalo Poke her.

Foto: Mahalo Poke