Foto: Mahalo Poke.

Halv pris i weekenden: Mahalo lancerer oksekødsbowl

Mahalo Poke i Mejlgade er klar med nyheden Waikiki Beef, og du får den til halv pris i weekenden.

Mahalo Poke, som i februar kunne fejre 1 års fødselsdag i Mejlgade med lanceringen af en vegansk bowl, har nu været i køkkenet igen, og resultatet er den nye bowl Waikiki Beef med oksekød. Du får den desuden til halv pris fredag den 22. marts til søndag den 24. marts.

Wakiki Beef referer med navnet til en af verdens mest berømte strande, Waikiki Beach, som ligger på Hawaii og hvert år tiltrækker massevis af surfere og turister.

Braiseret oksekød med et nordisk touch
Wakiki Beef laves på en bund af ris og spidskål, hvorefter det braiserede oksekød blandes med sprøde rødløg, gulerødder og broccoli, der råmarineres i en spicy miso. Herefter vendes det marinerede kød og grøntsagerne med forårsløg og bønnespirer. Bowlen toppes med en sesam-mayo, saltede peanuts, sesam, friske koriander og en fin lille blomst.

“Vi håber, at de madglade aarhusianere har lyst til at smage den nye bowl og er spændte på at høre, om den lever op til efterspørgslen fra vores kunder om bowls med andet end fisk. Waikiki Beef er hawaiiansk og nordisk inspireret med et touch af det asiatiske køkken. Det har været en sjov og spændende opgave at sammensætte den nye bowl, og vi håber, at kunderne kan smage, hvor meget vi har arbejdet med at udvælge de helt rigtige smagskomponenter”, fortæller stifter af Mahalo Poke, Martin Kristensen.

Lyder Waikiki Beef som noget for dig, så smut forbi butikken i Mejlgade 57. Weekend-tilbuddet gælder kun i butikken. Du kan læse mere om Mahalo Poke her.