Foto: Greenilicious

Magasin får sund café i stueetagen

Nyt, internationalt madkoncept med lokale rødder åbner i Magasin.

Den 3. februar blænder Danmarks ældste stormagasin Magasin op for et nyt spisested i stueetagen i Aarhus. Navnet er Greenilicious, og målet med spisestedet er ifølge stifterne at gøre det nemmere at leve sundt i en travl hverdag. Menuen får fokus på grøntsager, og navnet er en sammentrækning af green og delicious, der betyder lækker.

”Magasin er et oplevelseshus, og vi glæder os til at kunne føje en formidabel madoplevelse til listen. Med Greenilicious kan vi tilbyde en international spiseoplevelse både til dem på farten og til dem, der gerne vil blive og tage den afslappende og inspirerende atmosfære ind,” siger forretningsudviklingschef Suzan Papuga fra Magasin Aarhus.

Økologiske retter
Greenilicious er stiftet af den aarhusianske trio, Sif Orellana, Jonas Langhoff og Steffen Juhl, og det nye madsted serverer økologiske retter til både morgen, frokost og aften, alt sammen lavet i eget køkken.

Restauranten får 35 siddepladser, og der arbejdes på at få tilladelse til udeservering, så den sunde mad kan nydes ned mod åen, når vejret arter sig. En frokostret vil koste fra omkring 69 kr. og et aftensmåltid fra omkring 99 kr.