Foto: Lakrids by Johan Bülow.

Ja tak: Lav din egen lakrids i Magasin i Aarhus

ANNONCE: I marts, april og maj inviterer Magasin i Aarhus til en række lakridsworkshops, hvor du kan lave dine egen lakrids. 

Løber dine tænder i vand bare ved synet af lakrids fra Lakrids by Johan Bülow? Så er en lakridsworkshop, hvor du får mulighed for at lave dine egne varianter af lakridserne, ikke den værste form for tidsfordriv.

Det er Magasin i Aarhus, der på udvalgte lørdage i marts, april og maj afholder en række workshops, hvor lakridseksperter fra Lakrids by Johan Bülow hjælper dig med at lave din helt personlige lakrids.

“Det er et superhyggeligt event, hvor vi ser både mor og datter, venindeparret eller kæresteparret, der gerne vil prøve kræfter med at lave en lakrids efter deres egne smagsløg,” fortæller eventkoordinator for Magasin Rose Fadhel.

Køb din billet til lakridsworkshoppen hos Magasin her 

Økologisk lakridsmasse
Det koster 100 kroner at deltage i workshoppen, som varer en time. Inden du begiver dig ud i at kreere din egen version af den populære lakrids, vil det lakridsuddannede personale fra Lakrids by Johan Bülow gøre dig klogere på, hvordan man laver en lakridsmasse fra bunden.

Herefter får du udleveret en lakridsmasse, der er økologisk og lavet på forhånd efter Johan Bülows første opskrift. Og så er det ellers bare med at tænde for den venstre hjernehalvdel og påbegynde den kreative lakrids-proces!

“Der er kun plads til 16 deltagere på hver workshop, så stemningen er intim, og der er plads til at få hjælp og inspiration fra lakridseksperterne, der afholder workshoppen,” forklarer Rose Fadhel.

Køb din billet til lakridsworkshoppen hos Magasin her

Få en gave med hjem
Når du har lavet dine lakridser færdige, får du en lille æske, du kan tage dem med hjem i – og så får du desuden en lille overraskelsesgave med på vejen også.

I marts kan du deltage i workshoppen lørdag den 17. klokken 10, klokken 12 og klokken 14, i april er det lørdag den 14. på samme tidspunkter, og i maj skal du sætte kryds i kalenderen lørdag den 12.

Er du nysgerrig på, hvad der ellers foregår af aktiviteter i Magasin, kan du tjekke stormagasinets aktivitetskalender ud her.

Køb din billet til lakridsworkshoppen hos Magasin her