Foto: Madsamling.

Lokalt madmarked åbner på Godsbanen

Madsamling Aarhus afholder den første madsamling den 28. marts på Godsbanen.

Kunne du tænke dig at fylde dit net eller din taske med friske råvarer direkte fra producenten? Så skal du læse med her: Madsamling åbner nemlig den første Madsamling Aarhus den 28. marts fra klokken 16 til 18 på Institut for (X) på Godsbanen på Skovgaardsgade 5C i Aarhus.

Du kan finde et varieret sortiment af årstidends råvarer på Madsamlings digitale handelsplatform, som du så kan hente på Godsbanen. Madsamling Aarhus afholdes derefter hver onsdag fra klokken 16 til 18 på Institut for (X). Onlinesalget starter dog først den 21. marts.

“Vi forventer, at den nye markedsplads i Aarhus kan skabe en rigtig god ramme om det at ‘købe ind’, så det bliver hyggeligt at komme ned hver uge, og få snak med de andre kunder og med producenterne,” skriver Madsamling Aarhus i en pressemeddelelse.

Mange forskellige producenter
På dagen kan du købe råvarer direkte fra lokale producenter, som er alt lige fra kød til olie og vin. Der er allerede 13 producenter tilmeldt, og det er blandt andet Jysk Naturkød, vinproducenten Modavi og Lasse Landmand.

“Vi kan godt lide dem, der tænker lidt anderledes. Vi har producenter, der leverer oldengrise, som lever i skoven, kvæg der går hele deres liv på naturarealer eller vin lavet på danske druer. Med andre ord, er det altså nogle super fødevarer, som aarhusianerne kan glæde sig til,” skriver Madsamling Aarhus i pressemeddelelsen.

Du kan tilmelde dig på Madsamling.dk, hvor du også kan læse mere om de producenter, der allerede har meldt sig til.