Du kan blandt andet smage en pork bun fra Spiselauget på Godsbanens Forårsmarked. Foto: Spiselauget.

Frilandsgris og fladbrød indtager Godsbanen

Kødbyens Mad & Marked står for maden, når Godsbanens Forårsmarked løber af stablen den 22-23. april. 

Det bliver madmarkedet Kødbyens Mad & Marked – Aarhus, der skal mætte de sultne munde til Godsbanens Forårsmarked, som finder sted ved kulturcentret Godsbanen i weekenden den 22. og 23. april.

Lørdag fra 11-20 og søndag fra 11-16 kan du i Godsbanens Den Rå Hal smage mad med rødder i Mexico, Asien, USA, Norden og Afrika. Blandt andet bliver det muligt at sætte tænderne i restaurant Spiselaugets nye pork bun, der minder om en grov ribbensandwich: Frilandsgris, rød og grøn spidskål, rødbederelish og syltede agurker.

Fladbrød, juice og friteret seafood
Derudover medbringer Spiselauget en le bab, et rustikt fladbrød, også med frilandsgris og kål. Den toppes med sprøde rodfrugter, stærk hvidløgsdressing, tyttebær og persille.

De besøgende kan desuden smage blandt andet friskpresset juice fra den mobile juicebar Smoothie-Licious‘ smoothiecykel, hvor kunden selv må være med til at blende sin juice. Er du mere i humør til noget knasende, medbringer madstedet Crazy Chips friteret seafood med hjemmerørt tatarsauce.

Når maven er fyldt, kan du på Godsbanens Forårsmarked blandt andet besøge en række boder med design og kunsthåndværk, se Godsbanens Åbne Værksteder eller tage til diverse aktiviteter på musikstedet Radar. Der er gratis entre til markedet.