Arkivfoto: MIB

Madmarked åbner på Aarhus Ø

Den aarhusianske restauratør Martin Ib åbner madmarked på Aarhus Ø.

Den entreprenante Aarhus-restauratør Martin Ib, der blandt andet driver en omfattende cateringvirksomhed, åbner nu et madmarked på Aarhus Ø. Markedet kommer under navnet MIBmadmarked til at lige i stueetagen i det nye byggeri Pakhusene på havnen og får blandt andet færdigretter, gourmetpizzaer, smørrebrød og kager på hylderne.

Madmarkedet bliver det første af op mod 20 markeder, som Martin Ib vil åbne frem til 2020 i hele Danmark. Han åbner også senere i år et madmarked på Nordre Strandvej 134 i Risskov.

Egen rapsolie og æblemost
“Det handler om stordriftsfordele, vi forhandler bl.a. vores egen rapsolie, æblemost og eddiker, og brød og kager kommer fra vores nye bageri i Vejlby Risskov. Men det handler også om at styrke brandet Martin Ib og skabe genkendelse for folk både privat og i firmaregi. Genkendelighed via MIBmadmarked, frokoster, fester og events,” siger Martin Ib i et interview med Jyllands-Posten.

Markedet på Aarhus Ø er beregnet til den travle familie, der vil have det nemt med madlavningen en gang imellem, og det får åbent fra kl. 7-21 alle dage. I forbindelse med madmarkedet åbner Martin Ib den 1. marts et nyt madsted, som primært skal fungere som kantine for virksomhederne i og omkring Pakhusene.

Læs hele interviewet med Martin Ib her.