Food Festival

Madfestival med nyt koncept: Nu er programmet klar

Aarhus får en ny madfestival, som i en hel uge fra 9. til 15. august vil sprede madglæde over hele byen. I dag lancerer Food Week programmet til mere end 50 arrangementer.

I stedet for at aflyse endnu et års Food Festival har folkene bag den traditionelle madfestival på Tangkrogen udviklet et nyt koncept. I år foregår festivalen ikke på ét lukket festivalområde i tre dage, men i stedet kan man opleve byens madscene i en hel uge, og det foregår mange forskellige steder i Aarhus: til vands, over byens tage, oppe i regnbuen og tilbage i tiden. Og i dag bliver programmet offentliggjort.

Læs også: Stjerneparade til Food Week på Salling ROOFTOP

”Vi ville simpelthen være sikre på, at vi kunne holde et brag af en madfest i år! Det betød, at vi fik en unik mulighed for at se på vores festival med friske øjne – og det har bl.a. resulteret i nye spektakulære lokationer og nye fantastiske samarbejdspartnere! Siden efteråret har vi været i gang med at udvikle konceptet, og vi har ærlig talt haft en fest med det. Alle brikkerne er faldet på plads, og nu er vi snart klar til at forære den her gave til byen. Programlanceringen er første del af dette,” udtaler Anna Lund, direktør for FOOD-Aarhus.

Food Week kommer blandt andet til at foregå på et stort maritimt festivalområde på Kystpromenaden ved Aarhus Lystbådehavn, hvor der blandt andet bydes på friske fisk og skaldyr med bobler i glasset. Endnu en lokation for festivalen er Salling ROOFTOP, der har en af de bedste udsigter ud over byen. Her vil gæsterne blive forkælet med kokkeshows, workshops og andre madoplevelser i verdensklasse. Derudover vil madfestivalen også finde sted i Aros´ smukke regnbue og i Den Gamle By.

Man kan også deltage i Fællesspisninger og Food Walks, som kommer til at være once-in-a-lifetime-oplevelser, der kun kan opleves under Food Week.


Festivalen løber af stablen d. 9.-15. august.

December 2020

Vinder

Madklubben