Foto: Indisk

Mad og drikke 24/7: Konceptet Ghost Kitchen er kommet til Aarhus

Fredag den 16. september åbnede et såkaldt Ghost Kitchen i Aarhus, hvor du kan hente asiatisk mad døgnet rundt ved hjælp af en QR-kode.

Hjemmelavet asiatisk mad to go – præcis når det passer dig.

Det er kort fortalt konceptet bag det såkaldte Ghost Kitchen, som åbnede i restaurant Indisk’ lokaler i Nørregade 38 fredag den 16. september.

Her er kun personale og bemanding få timer om dagen. I stedet kan du – når sulten rammer dig – lukke dig ind i restauranten ved hjælp af en QR-kode fra appen Swiiftly, scanne mad og drikke samt betale. Maden står på køl, og du kan så tage den med hjem og varme op – eller du kan spise i restauranten og varme maden dér.

Læs også: Nyt pastasted laver mad efter bedstemors originale italienske opskrifter

Stoler på kunderne

Idéen med et Ghost Kitchen er, at du skal kunne spise eller hente forskellige asiatiske retter det samme sted. Det er nemlig kokke fra Indien, Thailand og Kina, som bemander hver sin madstation i ét fysisk køkken hos Indisk.

“Det her er en ny måde at få sin takeaway, og vi stoler på kundernes ærlighed, når de tjekker ind hos Swiiftly. Priserne for maden holdes nede i et niveau, hvor alle kan være med, da vi sparer tjenere og udgifter til en dyr husleje med tre køkkener i et. Nu er det spændende, hvordan kunderne tager imod det. Er der flere kokke eller restauranter, der vil være med, er der plads til det,” siger Prasad Devendra Chougule, der står bag det nye Ghost Kitchen, i en pressemeddelelse.

Sammen med sin kone har han siden 2016 drevet Indisk på Aarhus Street Food.

Læs også: Søren E. Bugerbar: Viby-drengen står klar med en sviner og en røverhistorie til stamkunderne

22 menuer

Hos Indisk’ Ghost Kitchen vil der være 22 menuer at vælge imellem samt flere mulige kombinationer, så for eksempel kødet kan skiftes ud med blomkål eller tofu.

Du kan stadig besøge restauranten Indisk i lokalerne på Nørregade tirsdag til søndag mellem 17.00 og 20.00, hvor der på klassisk vis vil være servering og personale.

Sådan gør du i Ghost Kitchen

  • Download appen Swiiftly
  • Scan din QR-kode ved døren hos Indisk
  • Vælg, scan og betal mad og drikke
  • Varm maden op hjemme, eller spis den på stedet

Vidste du, at

vi danskere plejede at bage brød med surdej for at spare på gærret? Vi brugte gær til at brygge øl, og da der ofte var mangel på rent drikkevand, var det helt essentielt. Derfor begyndte vi på den svære kunst at bruge surdej til at bage brød.

Aarhus Street Food

Se alle