Skal du med? Madmarked byder på spansk sommerstemning

Skal du med? Madmarked byder på spansk sommerstemning

af -
Foto: Aarhus Central Food Market.

Aarhus Central Food Market fejrer smagen af Spanien til World Tapas Day.

Frisklavet paella, hotdog med trøffelpølse og sortfodsskinke er noget af det, du kan sætte tænderne i, når l’Cobert de CANblau i samarbejde med Den Spanske Stats Turistbureau fejrer smagen af Spanien til World Tapas Day lørdag den 23. juni hos Aarhus Central Food Market.

”Vores mål med World Tapas Day er at genskabe stemningen fra Spanien lige her i midten af den midtjyske hovedstad, så de feriehungrende aarhusianere kan få taget toppen af deres rejselyst, inden sommerferien for alvor er over os,” siger Signe Høyer, kommunikationsmedarbejder hos Aarhus Central Food Market.

I løbet af dagen vil kokkene fra CANblau guide gæsterne gennem det spanske tapas-landskab samt øl fra spanske Premium Beer. Du kan for eksempel få en frisklavet omgang paella med kylling og ris til 69 kroner.

Er du mere til hotdogs, kan du få en spansk version med iberico-pølse, curtido og morkel-remoulade til 40 kroner. Er du ekstra sulten, kan du nappe to hotdogs til 69 kroner.

Det er andet år i træk, at arrangementet bliver afholdt, og du kan læse meget mere om det lige her.

Philip Selmann
Skribent. Har en ph.d. i at spise lasagne og er generelt glad for det italienske køkken. Oliven er mit kryptonit. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.