Foto: Løve's Bog- og Vincafé

Løve’s lokker med tapas til SU-venlige priser

Den hyggelige Løve’s Bog & Vincafé byder på vin og tapas for 168 kroner.

En af byens hyggeligste caféer er uden tvivl Løve’s Bog- og Vincafe, der byder på en rar atmosfære med levende lys, masser af bøger på hylderne og god mad på tallerkenen. Caféen på Nørregade kører lige nu sammen med dealsitet Sweetdeal et slagtilbud, hvor du kan få en tapastallerken for to person med et glas vin for SU-venlige 168 kroner.

Normalprisen er 280 kroner, og tallerkenen består af oste, serranoskinke og salami, der severes sammen med brød og tapenade. Hvis I vil have noget at drikke udover de to glas vine er det muligt at købe ekstra drikkevarer i form af kaffe, te, øl og andre kolde drikke.

Køb tilbuddet her

130 forskellige slags vin
Bag Løve’s Bog- og Vincafé står ildsjælen Kenny Jess Brandt, der også driver Vincaféen på Borggade. Senere på året udvider han forretningen med Hotel Carmel på hjørnet af Klostergade og Nørre Allé, der får egen restaurant.

Caféen på Nørregade har jævnligt arrangementer som eksempelvis oplæsninger og koncerter, og på vinsiden har caféen mere end 130 forskellige vine fra hele Europa. Tilbuddet på vin og tapas skal indløses senest den 21. maj 2017.

Køb tilbuddet her

Sponsoreret indlæg