Foto: Vincaféen

Løves-stifter åbner hotel med restaurant

Ejeren af Løve’s Bogcafé og Vincaféen åbner hotel med egen restaurant på Nørregade.

Ildsjælen Kenny Jess Brandt, der står bag Løve’s Bogcafé på Nørregade og Vincaféen på Borggade, udvider nu forretningen med et hotel. Han overtager den 1. januar 2017 Missionshuset Carmel på hjørnet af Klostergade og Nørre Allé for at omdanne det til et hotel med restaurant i kælderen.

“Bygningen er aldeles fantastisk og rummer så ufattelig mange muligheder. Den bliver fra næste forår til Hotel Carmel, hvor der laves restaurant i kælderen, salon i stuen og hotel på 1. og 2. etage. Salonen skabes i ånden fra 1920’ernes Paris og New York med alt hvad dertil hører af swing, jakkesæt/kjoler og dans, og kommer til at holde åbent hver fredag og lørdag aften/nat,” siger Kenny Jess Brandt til Aarhus Stiftstidende.

For det voksne publikum
Bygningen er opført af Indre Mission i 1921, og de fire etager er på i alt 1.600 kvadratmeter. Målet er at skabe et sted for det såkaldt voksne publikum, hvor der er højt til loftet, og hvor man kan spise, drikke, hygge, danse og overnatte.

“Jeg har længe tænkt over ideen, og nu føres den ud i livet i fire etager. Folk over 30 år har ikke et sted, hvor de for alvor kan gå i byen. Ja, der er vel ikke sådan nogle steder i hele Danmark, hvor man kan klæde sig pænt på og slå sig løs i autentiske, charmerende lokaler. End ikke i København. Nu kan du gå ud at spise, få en sving om – og bagefter indtage hotellets værelser i de øverste to etager,” siger Kenny Jess Brandt til avisen.

Bygningen huser lige nu danseteatret Granhøj Dans, der for nylig har meldt ud, at teatret lukker på grund af en trængt økonomi.