Ny restaurant: Limfjordens fiskesucces kommer til Aarhus

Ny restaurant: Limfjordens fiskesucces kommer til Aarhus

af -
Foto: Pixabay.

I Glyngøre ved Limfjorden har fiskerestauranten Limfjordens Hus stor succes, og nu kommer fiskerestauranten til Aarhus.

Ved vandkanten på havnen i Glyngøre ligger fiskerestauranten Limfjordens Hus med udsigt over Limfjorden. Restauranten er en stor succes og melder hver weekenden om udsolgt, og nu planlægger folkene bag restaurantsuccessen at åbne en restaurant i Aarhus med nogenlunde samme koncept. Det skriver JP Aarhus.

Konceptet bliver en kreativ fiskerestaurant med uformel gourmetstil til fornuftige priser og med højt til loftet.

“Vi synes, der er mange steder i Aarhus med godt kød og flere steder med god fisk, men vi mener samtidig, der er plads til noget i mellemklassen, den uformelle gourmetstil, men til priser, hvor folk kan være med. Den kreative tilgang til fisk ligger ofte ved Michelin-restauranterne, efter min mening,” siger Daniel Justesen, forpagter af Limfjordens Hus, til JP Aarhus.

Hummersky og røget stenbidderrogn
Restauranten i Glyngøre byder på alt fra mad ud af huset, eget røgeri, salg af fersk fisk og hjemmelavede egnsprodukter foruden gourmetrestauranten, som inden længe rykker til Aarhus.

“Madstilen hos Limfjordens Hus er rustik, anderledes og kreativ. Vi har øje for og bestræber os på at udfordre vores gæsters smagshorisont med både egne kreationer og nyfortolkning af mere klassiske retter som stjerneskud og rødgrød med fløde, som er nogle af de retter, vi aktuelt serverer med et tvist,” fortæller forpagteren om konceptet, der altså skal videreføres til Aarhus.

Tidligere har restauranten eksperimenteret med kreationer som agurkeis med chokolade, hummersky med vanilje, pighvar med tørret gris, røget stenbidderrogn og blå ost med chokolade.

Folkene bag fiskerestauranten forhandler i øjeblikket om en lokation til byens nye restaurant, men de kan endnu ikke afsløre, hvor den kommer til at ligge – blot at det bliver i midtbyen.

De forventer desuden, at restauranten kommer til at åbne i efteråret 2020.

Jesper Konggaard
Content creator. Jeg er en sucker for spændende mad fra fjerne egne, men jeg er heller ikke kræsen, når det kommer til god italiensk pizza eller kringlede cocktails. Studerer virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet.