Foto: Pixabay.

Smag på Libanon: Libanesisk restaurant er åbnet på Frederiks Allé

En ny libanesisk restaurant ved navn Al Arz er åbnet på Frederiks Allé. Restauranten byder på libanesisk med et nordisk twist.

Er du til libanesisk mad? Så er der herlige nyheder, for den libanesiske restaurant Al Arz er åbnet på Frederiks Allé 59 i lokalerne, der tidligere husede restauranten Al Meza.

Al Arz byder på specialiteter fra det mellemøstlige land med et nordisk twist, og du kan bestille både a la carte i restauranten eller takeaway. Begge dele byder på et væld af eksotiske forretter og hovedretter, mens desserter kun findes a la carte.

Her kan bestilles en mezze af forskellige retter. Prøv fx en labne, som er libanesisk yoghurt med agurk, hvidløg og olivenolie, eller kiben maklieh, som er friturestegte oksekødboller med bulgur og pinjekerner. Som hovedret kan du fx sætte tænderne i kafta, en bøf lavet på hakket oksekød med persille og krydderier, eller lahme meswije, som er marineret oksemørbrad eller lammeculotte på spyd.

Af drikkevarer kan du både få sodavand, øl, vin, te, eller du kan prøve en traditionel arabisk kaffe. Restauranten har åbent mandag til torsdag klokken 16-22, fredag og lørdag klokken 16-23 og søndag klokken 16-22. Du kan læse mere om Al Arz her.