Foto: Lecoq

Lecoq

ANNONCE

Lecoq er en hyggeligt sted, opdelt i to lokaler mellem en bar og en restaurant i uformelle omgivelser. Hos Lecoq er der særligt fokus på det franske og nordiske køkken, selvom der også tages afstikkere til alverdens andre køkkener.

Lecoq vil gerne væk fra kassetænkningen og vise, at lækker, spændende mad af høj kvalitet også kan nydes i en hyggelig og uformel stemning. Derfor er de hvide duge blevet smidt ud. Lecoq har først og fremmest en ambition om at give gæsterne en oplevelse på smagsfronten, hvor der lægges vægt på det kreative og innovative.

Kokkene idéudvikler hele tiden, så menukortet tilpasses årstidens råvarer. Menukortets sammensætning og anretninger tænkes derfor konstant igennem og bliver afprøvet og finpudset.
De forskellige elementer i hver ret skal spille sammen, retterne i menuen skal danne en sammenhængende komposition, og mad og vin skal give hinanden med- eller modspil.

Hos Lecoq er der altid fokus på den franske urtelikør Chartreuse, som Lecoq sælger mest af i verden. Derfor vil der altid være en ret med Chartreuse i restauranten, ligesom man kan prøve et glas fra de forskellige flasker.

Besøg vores hjemmeside
Besøg vores restaurant
Besøg vores bar
Besøg vores Instagram
Se vores menukort