Le Pagnol disker op med lækkerier i december

Du kan i hele december opleve lækkerier, som kunne være perfekt til julefrokosten eller en hyggelig middag med venner og familie.

Hos den klassiske restaurant Le Pagnol kan du i december få en lækker menu, som passer perfekt til en julefrokost med kollegaerne, eller hvis du skal ud og hygge med familien eller vennerne. Deres specialmenu koster 469 kroner forfor 5 retter.

Læs også: Hvor finder man den allerbedste julesnack?

I den lækre menu starter du med at få en cremet jomfruhummersuppe. Som mellemret får du foie gras med ristet rugbrød og figenkompot. Hovedretten er krondyrmørbrad, som serveres med garniture af sæsonens grøntsager, puré, kartofler og blåbærsky. På en vaskeægte fransk restaurant er der selvfølgelig også en ostetallerken med fire forskellige oste. Desserten er dagens dessert, så der må du forbi og opleve, hvad Le Pagnol disker op med. Det er også muligt at tilkøbe en vinmenu for 349 kroner.

Hvis du hellere vil bestille á la carte, så er det også muligt. Du kan læse mere om Le Pagnol og se deres fulde menu her.

Vi skrev tidligere at Le Pagnol lukker og slukker. Det er ikke helt korrekt. Le Pagnol er blot sat til salg. Vi beklager fejlen.

Klassisk julemad

Se alle